RLD LOGOWALNUT WITH BRASS MESH "SUNLIGHT"

Board Member



Designing for How You Imagine Your Home Will Feel


                    BEFORE Before
~ The home's "powder" room was right next to the kitchen!
~ Guests had to enter, walk through the entry, down a hall, into the kitchen--then they could use the bathroom.
~ Needless to say, there was little sense of privacy.

Wish List
~ We'd really like the powder room to not by by our kitchen (but there's no place to put it).


Solution & Gains
~ Landon recommended shifting the powder room under the stairs, right off the entry.
~ To create a spacious feeling to the narrow space, he installed an 8'-long solid walnut counter by Carver Originals. (They also did the "cabinets" below the sink and above the toilet.)
~ Illuminated brass mesh added "sunlight" to the room.
~ The same mesh is used for the doors above the toilet.
~ The tile floor was formed by cutting strips of tile out of larger 12" x 20" tiles, used in the entry.
~ The mirror hides an access panel.
Walnut counter; copper trough sinkWalnut counter; illuminated brass mesh
                                   Copper Trough Sink; Walnut Counter


Back to the
"Thumbnail Tour"

Link to the "Reading Tour" index  & articles, such as: "Is the Work Triangle Dead?"

On to read about Landon's 
"Designed by L.I.F.E." Process

Back to the "Home Page"